Post by stubrinbekecom on Feb 6, 2022 22:18:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Кула отбраната цар ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Кула отбраната цар IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за увеличаване на мамят код ▞▞▞
▞▞▞ Кула отбраната цар 2022 version ▞▞▞
моля, актуализирайте тази игра, имате нужда от повече клан и оръжие...
Има голямо подобрение.
Не виждам как да играя това.
забавна игра, но безкрайното смилане срещу твърдата стена бързо остарява...и получавате около 12 нива и първите 3 или 4 не ви позволяват да използвате всичко, така че дори лесните неща се чувстват безсмислени и обезпокоени, уведомете ме ако намалите нивото на смилане, защото това Е забавна игра, просто няма усещане за напредък.
Страхотна и пристрастяваща игра
Твърде много добавки/понякога също изостават. Премахнете добавките.
Total Shi# Нека просто играя и спри да ме принуждаваш само да почуквам с пръсти...
Добра игра като нея
Виждам
Няма pvp или отборни мачове
टॉवर रक्षा राजा रणनीति nsp
не мога да спечеля!! толкова трудно
Толкова много реклами, загуба на време. Предлагам това като игра за загуба на време. Никакво забавление.
първия път, когато инсталирах, има ежедневен сандък
Никак не е зле.
Играх тази игра преди, но се отказах, защото нивото беше твърде високо и бях само дете. Но сега, когато погледнах отново, тази игра е по-малко дразнеща от мобилните легенди, така че предлагам на другите просто да преминат към тези игри, а не към онлайн игри, които само ви стресират.
Забавно и предизвикателно и обичам безкрайните режими
Toranj obrana kralj Strateške igre dbx
Играх я от миналата година и досега тази игра е толкова добра и ви принуди да използвате вашето стратегическо и критично мислене, за да преодолеете такива нива. Браво момчета.
Играта е толкова лесна, може би можете да добавите нов враг
Уау, толкова много избори и пътища. Ай обичам го!
Torre rei defesa Estratégia ggcw
Save the Masters Аркадни nja
Играта е много бавна. Нуждае се от допълнителни нива на скорост. Също така отделни контроли за музика и звуци.
Добър и Хубав. Препоръчва се за всички възрасти.
Наистина интересна игра. Но е трудно да спечелите пари за надстройки, ако вече сте на ледената част, по-скоро надстройките са твърде скъпи.
Тази игра е лошо балансирано грабване на пари. Рекламите са чести и напредъкът се основава много повече на смилане, отколкото на всяка стратегия, която прилагате. Пускането на таймерите за ъпгрейди и сандъци само когато играта е активна беше наистина глупав ход. Деинсталиран.
първите 18 нива са доста добри, но опитът за надграждане на кулите след това е невероятно ужасен. не наистина. изисква се много умение, за да разрушиш това, което обикновено би била доста добра игра. страхотна работа момчета.
Тази игра е страхотна, но играта е невероятно бавна, когато екранът е пълен. Не може да се играе буквално. И бих искал да мога да го играя все още, но предполагам, че трябва да го деинсталирам.
Обичам играта, но в момента винаги изостава. Играта е висене. Моля, поправете го. Преди играх гладко.
Това е малко като брюкселско зеле
Това е страхотна td игра, но аз съм на L15 и е нелепо да се опитвам да докосвам кулите, които замръзват. Той отваря всички надстройки на кулата, което ви спира да можете да докоснете достатъчно, за да отмените замразените кули. Това ме накара да спусна рецензията от 5 на 3 звезди.
Бих дал по-висок резултат, но последната актуализация премахна ежедневните бонуси. Намирам това за несправедливо, тъй като първоначално бяха налични и бяха голяма помощ и мотивация.Също така, актуализациите на кула и умения струват доста, но изглежда няма голям ефект от тези актуализации в играта. Вълните не са добре балансирани и няма "перка" след завършване на всички нива по пътя на картата на играта с пълни звезди. Просто си остава така. Ако бяха запазили ежедневните мотивационни бонуси, щях да дам на играта малко по-висока оценка.
Беше страхотно за първите няколко пиеси. След това попаднах на странност, която деактивира кули, мислех, че е конкретно чудовище, но явно не притежава способността. Объркан и неспособен да продължа без надстройки, влизах всеки ден и гледах реклами, за да спечеля рубини, за да премина нивото. До 4-ия ден, когато въпреки влизането няколко часа преди това броячът ми за ежедневни бонуси се върна на един ден, отказвайки ми да имам нужда от монети и евентуални рубини. не. Махни го. Деинсталиран.
добра игра е
Добре е и всичко друго, но не харесва защо трябва да се биете с прилепи, гноми и други неща
Torre rei defesa Estratégia ggcw
Супер игра 😋
Топ Gev класиране и добавяне на акаунт към всеки път, когато се върнете, добавяйте стар акаунт също - стартирайте в горната част на страницата
готина игра
Има много игри за защита на кулата, мразите, когато играете игра, която няма изкупителни качества, не използва думи, за да обясни нищо, просто затъмнете целия екран, като ви казва какво да щракнете (но не и защо) и след това принудително страница за преглед или реклама за показване.
Toranj obrana kralj Strateške igre dbx
Играта замръзва изключително зле, след като достигне ниво 15 на безкрайна вълна, което причинява проблеми, че не можеш да продължиш да надграждаш кулите, но след като има проблем, чудовища вече са отминали и губиш... моля поправете или аз съм приключил с играта и веднъж поправен, аз ще променя моя преглед на 5 звезди, но определено не е игра с 1 звезда!
В началото е смешно, но скоро трябва да платите предварително. Не благодаря
не мога да го закърпим
добре
Беше забавно за малко, докато стигнах до ниво, което беше невъзможно да се победи без купуване на бонуси
टॉवर रक्षा राजा रणनीति nsp
Лесен за започване и добър начин да прекарате времето!
Харесвам го, но не мога да инсталирам
Аз съм обсебен от тази игра. Трябваше да преживея детството си с флаш игра Tower Defense и това е любимият ми убиец на времето. Нивата са прости, забавни и съм инвестиран в надграждане на оръжията си. Единственото нещо, което липсва, е повече нива.
Скучен и урокът е твърде дълъг и не обяснява добре.
Забавно основно td
ви принуждава да се откажете от личната информация.
Тъй като тази игра е добра, Харесвам тази игра. Тази игра е толкова добра 😍 Изследване на грешка, която не мога да разреша Играйте това е толкова добро 😊😊😊😊 9
добре.. просто е добре