Post by stubrinbekecom on Feb 6, 2022 22:21:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifica multe taste ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Prea fain
Burger Shop Gündəlik zmzb
makin lame makin susah
Foarte foarte prost joc 😤😡😡😈👿👺👹Nu știu cum să încep acest joc. Este o risipă de 🕒⏰⌚🕒. Dau acestei aplicații nota 0 (zero) 💀💀💀☠👎👍😾🙀🤦♀🤦♂ nu instalați această aplicație. „Te rog” 🙏😭🙏👏
E ok jocul
Nivelul doi este deja rupt... daaay, doar îl joc și am fost ca nu-i rău, dar atunci știi ce s-a întâmplat.
Este foarte fain
Joc interesant, relaxează mintea, dar până ajungi la nivelul înalt jocul nu se deschide.
este frumos să obțineți mai multe articole
Da, este distractiv, dar oamenii continuă să comandă rapid
Sunt atât de fericit cu acest joc
Mă distrez atât de mult jucând asta ca să trec timpul înainte de culcare. O mulțime de moduri de joc distractive și niveluri provocatoare de jucat!
A fost grozav până a început să se defecteze atât de tare încât nu am putut juca un nivel. Aș termina o reclamă de nivel 2, alege un aliment nou 2 reclame începe de la 2 reclame alege un aliment 2 reclame și asta s-a tot repetat
este captivant... iubesc
Unii oameni brevetabili nu sunt nici măcar unii sunt înalți, alții scăzuti, ceea ce este nasol și trebuie să faci mâncare
Voi da o singură stea pentru că nu este foarte frumoasă
Suge bateria.
Tară. Trebuie să fii atent și rapid.
Este foarte provocator, așa că am dat stele, dar îmi place graba, care îmi dă nevoie să fiu rapid. Am câteva trucuri mici pentru a face mai repede, cum ar fi să fac două lucruri sau unul din fiecare alimente operate de mașină, când vine un client și am pregătit. obține o evaluare bună pentru porția mea, dar este provocator și distractiv
Este foarte frumos!
Este un joc grozav, dar ar trebui să facem upgrade la jocul odată ce ajungem la nivelul 21, acolo este NECESAR
Burger Shop Gelegenheitsspiele vrh
Acest joc este atât de greu și nu-mi place asta!!! >=(
Îmi place absolut acest joc pentru că este atât de fascinant să faci diferite tipuri de mâncare și poți învăța multe despre mâncare și acest joc are foarte puține reclame, așa că nu te vei irita niciodată de niciun reclam. Recomand cu adevărat să instalezi acest joc.
Nu e rău, vrea doar să fie actualizat
iubesc jocul al jocului de 7 ani jumate
Simt că vreau să șterg acest joc. Acest joc este prea multe reclame de făcut.
A fost un joc bun. L-am dezinstalat, nu l-am mai vrut.
Jocul este distractiv, dar urăsc că mi se cere să plătesc pentru joc în loc să am reclame după fiecare etapă. Și este cronometrat, așa că nu îl puteți respinge imediat.
Este un joc frumos, dar apoi are o mulțime de clienți și nu poți face totul în același timp, dar îmi place foarte mult
Soccer Super Star Спортивні qvh
Această aplicație este uimitoare, o iubesc și sper să vă placă
mi-a placut
😁 Pur și simplu, îmi place să joc jocul