Post by stubrinbekecom on Feb 6, 2022 22:33:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Ima velikih problema od zadnjeg ažuriranja 15.11.21. Potpuno je očistio moju igru i vratio me na razinu 1.
Bilo je zabavno. Ali nakon što sam telefon vratio na tvorničke postavke. Ponovno preuzmite igru i morala sam je ponovno pokrenuti. Sve moje vrijeme provedeno u igri jednostavno je otišlo u vodu.
Zabavna igra, i fenomenalna podrška! Uspjeli su vratiti moj napredak sa starog uređaja od prije mnogo godina i omogućili mi da spremim svoje stare podatke s tog uređaja na moj novi.
Volim ovu igru, nemojte me krivo shvatiti, ali vaše cijene su malo...... vrlo nečuvene. 99 dolara je puno za potrošiti na neke pristigle stvari kada mogu dobiti potpuno novu PS 5 igru za 60. Shvaćam da biste htjeli zaraditi nešto novca na tome, ali cijene su smiješne. I posebno mi se sviđaju dodaci bez, tako da razumijem, dečki, ali možemo li smanjiti cijene barem za pola?
Potpuno drugačije od slika u trgovini. Igra je puno više od toga, a ostali elementi nisu nimalo zabavni.
Morate koristiti pravi novac. Govorim o stotinama. Igra nakon nekog vremena zahtijeva od vas da imate legende. Za što je potreban novac. Igra je uglavnom pobjegla od dragulja i poziva. Cijene dragulja su 150 za 5 dolara, 750 za 20 dolara, 2000 za 50 dolara i 4500 za 100 dolara. Pozivi su 150 "žetona prijateljstva" za plaćenike, dobivate žetone prijateljstva koje vam šalju prijatelji. Imam 46. razinu i još uvijek mi je dosta. Pozivi su skupi. 149 dragulja za polubogove. I 4999 dragulja za bogove! To je više od 100 dolara u draguljima!
Zakon...
Vanjski oglasi o igri i "kako je igra" daleko su bolji od same igre... To je dosadna strateška igra s malim naporom crtanja likova.
OTPAD
☆☆☆☆ Za sada stvarno uživam u ovoj igrici. Nije ništa poput reklame koju sam vidio, što je dobra stvar. To je potezna strateška igra. Da je ova igra zapravo reklamirana, igrao bih samo nekoliko sati prije deinstaliranja. Moj jedini problem je što ne mogu tipkati da odgovaram na poruke i nakon otprilike 20 minuta igra zaostaje i moram ponovo pokrenuti igru. Mislim da biste ovu igru mogli reklamirati onakvom kakva ona zapravo jest umjesto da vodite ljude. Zapravo je dobar.
kaupunki kouluttaa kuljettaja Seikkailu tdlg
Najbolja igra ikad odigrana.
Igram jako dugo par godina. Nisam puno potrošio na igru. Više nego što bih želio priznati, pretpostavljam da na bilo koji način još uvijek treba prevladati izazove u igri. Ne sviđa mi se kako se možete upariti s nekim višim od vas, ali ako radite dobro, protivnik postaje jači. Može biti iritantno, ali stalno se vraćajte.
Radio je dobro do danas ne može ući na moj fb račun kaže da više nisi dio ovog ceha onda kliknem na poziv pa ništa pa se prijavim na moj Google jedan radi dobro
Jako mi se sviđa ova igra, dobro je provesti vrijeme, možete ići u avanturu, imati prijatelje i bitku!
Sama igra je dobra i izaziva ovisnost, ne morate nužno trošiti novac, ali bez toga traje duže. Igra me nedavno odjavila i ne dopušta mi da se ponovno prijavim putem Facebooka, a funkcija podrške u igri možda neće biti tu jer nikad ne radi. Tako da su izgubili sav napredak i ne mogu kontaktirati nikome stoga 1 zvjezdicu
Volim ovu igru!!! Puno me podsjeća na drugu igru koju sam igrao pod nazivom Dragonsoul!
Ažurirajte uklonjenu tučnjavu. Oduzeo vam je puno zabave bez čekanja danima da se ponovno igra. Plaćao se puno više za igranje nego prije.
Mighty Party Игре улога mfh
Ova igra je super zabavna čak i bez trošenja novca. Morate biti strpljivi i dosljedni da nadogradite heroje ako ne potrošite malo, ali je i dalje zabavno.
Moram reagirati na komentare koje čitam svaki put kad ažuriram. Igram ovo već više od godinu dana. Ja sam top 1000 igrača, što ćete postati ako budete igrali dovoljno. Jesam li potrošio novac, da..Jesam li ga morao potrošiti, NE nisam. Počeo sam trošiti na razini 5, tako da sve više nema potrebe. Još jedan razlog: odlična je igra i zahvalnost dizajnerima! Dakle, želite juriti kroz razine u trenu, a da ne uložite trud u igru: ovo nije za vas. VikinGod NOIWMC i pridruži se mom cehu :-)
Memorija aplikacije koja se često ruši i ponekad prisiljava ponovno pokretanje telefona. Zabavna igra, ali se ne može igrati nakon nekoliko mečeva. Odgovor podrške bio je ponovno pokretanje igre nakon 15-20 minuta igranja. Nije baš prihvatljivo rješenje. .... Ažuriranje... čini se da najnovije ažuriranje ima povećane probleme s povezivanjem čak i kada je na 5g wifi
Dobra igra zabavna
Mighty Party Rollspel szwh
Ovoj igri dao 3 zvjezdice. Dobra igra na početku, ali postaje vrlo repetitivna. Događaji su u redu, ali je utakmica na PvP događajima jadna. Ako izgubite, što ćete većinu vremena, tada morate čekati 12 sati da pokušate ponovno, samo da biste bili upareni s nekim čija je razina 20+ viša od vaše. Bilo bi zabavnije igrati da je utakmica poštenija.
Veliki mali rasipnik vremena. Nažalost, napredak se brzo zaustavlja osim ako niste spremni potrošiti puno novca na igru. 100% se isplati pobijediti. Možete igrati godinama besplatno i nigdje nećete stići. Ipak, igra je zabavna i vrijedi je pogledati. Samo ne dopustite da igra iscrpi vaš bankovni račun. Sigurno je dizajniran za to. Igrajte odgovorno
Igra je u početku bila zabavna, ali kada dođete do određene razine, gotovo je nemoguće napredovati dalje bez plaćanja.
cool
Ne trošite svoj teško zarađeni novac na ovu pohlepnu igru. Ovo je najprljavija, najpohlepnija i najzavarljivija P2W igra koju sam ikad igrao. Počevši od: Lažno oglašavanje; Preskupi artikli; Opsežna upotreba umjetne inteligencije i nadmoćnih botova koji ubijaju konkurenciju; Nepošteno sklapanje provoda/parnica; Nepoštovanje pohlepne prakse protiv igrača čak i onih koji plaćaju; Korisnička podrška uvijek krivi igrača da pokrije svoje pohlepne postupke; Nepravedno pozivanje između ostalog. Lažljivci, bolesni i pohlepni programeri
Igra definitivno nije ono što se reklamira, ali smatram da je mnogo bolja i igra s progresijom vremena.
Super zabavna, super izazovna sve u svemu odlična igra!
Nakon što ažuriraš igru, ne mogu je pokrenuti.. Reci update ali nema ažuriranja🤷♂️🙆♂️
Mighty Party Игре улога mfh
Ne mogu se prijaviti u igru jer Facebook prijava ne radi. Zapeo sam dok je problem riješen i ne mogu igrati. Popravi svoju igru. I da, izbrisao sam predmemoriju.
Igra je vrlo zabavna i zarazna, ali je potrebna neka poboljšanja. Za dvorane škrinje treba dodati popis za otvaranje nekih ili svih škrinja po redu, otvaranje igre za otvaranje škrinje i čekanje na drugu škrinju je jako dosadno. Također dodajte više stvari u veće pakete kako bi bili vrijedni tražene cijene ili snizite cijene na slabijim paketima. Dodajte još događaja koji imaju dobre šanse za dobivanje epskih ili viših fragmenata koji nude besplatne šanse tijekom cijelog događaja, a ne samo jednu i završenu vrstu događaja.
Odlična igra, ali zbog njih ćete morati platiti kako biste napredovali dalje
Zabava bez tijesta. Izgleda kao dobra vrijednost s tijestom. Živjeli!
Igrao sam više od 3 mjeseca, još uvijek pokušavam izaći iz lige 18. Dođeš tako daleko, onda igraš sve pay2win igrače, a oni te zbrišu. Sjajna igra, ali ako ne uložite nešto ozbiljnog novca u nju, nećete moći u potpunosti uživati.
Ne morate imati dobru strategiju za svaku bitku. Zapravo, uopće vam ne treba! Dovoljno je ako neprijatelj ima prave heroje koji mogu napasti sedam+ puta zaredom ili pozvati svog dvojnika četiri puta (isto dobivaju dodatni dmg kada su u tome) i izgubite samo tako, a da niste u mogućnosti napraviti potez . To je smiješno. Kako je to pošteno? Igra je tako neuravnotežena. Tražim zanimljivu, a ne dosadnu borbu protiv istih heroja uvijek iznova
Čovječe u subotu ujutro postao sam legendarni u 1 puta otvarajući škrinju polubogova, ali u borbi sam nanio mnogo štete neprijatelju
Prilično zabavno, ALI GLAVNA ZAMKA ZA NOVAC!!! Ne igrajte osim ako vam ne smeta potrošiti stotine dolara. Također većina igara nije ništa poput slika.
Igrao sam nekoliko tjedana - sviđa mi se igrica i igram je nekoliko puta dnevno, obavim nekoliko kupnji, pa čak i koristim svoj Facebook račun za spremanje napretka (što mi se ne sviđa, ali jesam jer sam uživao u igri). Međutim, igra sada ne uspijeva učitati napredak, čak ni nakon pokušaja ponovne sinkronizacije s Facebookom... čak i nakon deinstaliranja aplikacije, ponovne instalacije i pokušaja ponovnog sinkroniziranja za napredak. Uglavnom, čini se da je cijeli poduhvat bio potpuni gubitak.
Sjajna igrica preporučam da je igrate, ali ne bih dozvolio djetetu da je igra jer ima psovke
Ponekad je igra pomalo dosadna, ali s vremena na vrijeme dobijete pojačanje, čini je zanimljivom
Mighty Party Fabularne exwr
Samo prestao raditi. Prilikom učitavanja jednostavno se zamrzne i ne mogu više igrati. Ovaj sux nakon što ste potrošili novac na igru.
Mnogi periodični događaji izgledaju kao da je jedini način za dovršetak ili natjecanje platiti za pobjedu, ali besplatne stvari su u redu
Za ubit vrime
To nije igra kakva je prikazana u reklamama.
Hhh
Posljednja 2 tjedna ne dopušta mi da se učitam u igru. Sve sam probao. Ne mogu proći dalje od ekrana za učitavanje.
Ažuriranje je previše, kao i novac za uplatu. Također ponekad je kao da osiguravate da netko mora izgubiti.